330 ȘOFERI AMENDAȚI ÎN ACEST SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ

Reținut de polițiștii rutieri, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului
18 septembrie 2023
Șofer de 54 de ani, din Șimleu Silvaniei prins băut bine la volan
18 septembrie 2023

330 ȘOFERI AMENDAȚI ÎN ACEST SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ

POLIȚIȘTII SĂLĂJENI CONTINUĂ ACȚIUNILE PENTRU REDUCEREA RISCULUI RUTIER.

330 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, la sfârșit de săptămână.

În perioada 15 – 17 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au continuat acţiunile pe şoselele sălăjene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 330 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 79.837 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 17 permise de conducere și zece certificate de înmatriculare.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *