4 Microbuze scolare pentru elevii salajeni

ATENTIE LA EFECTUAREA MANEVREI DE DEPASIRE
29 decembrie 2010
locuri de munca
LOCURILE DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 29.12.2010
30 decembrie 2010

4 Microbuze scolare pentru elevii salajeni

In penultima zi din acest an patru scoli din judetul Salaj, au primit microbuze de la Ministerul Educatiei. Este un program finantat de catre guvern care completeaza microbuzele  care sunt necesare in judet. Inspectoratul Şcolar Judetean a primit patru microbuze noi care vor asigura

 

transportul copiilor din mediul rural, care invata la scoli din afara satelor unde locuiesc dar si pentru orasul Simleul Silvaniei. Zeci de copii se vor putea bucura  de ele pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa circule pe jos. Masinile destinate transportului elevilor au fost preluate miercuri, la Bucureşti, de soferii trimisi de primarii. Patru microbuze marca Ford, 16+1 locuri, au ajuns azi in Zalau la ora 11 unde au fost predate directorilor dupa care au plecat catre scolile din judet.Inmanarea actelor si a cheilor au fost facute de catre prefect, subfrect si deputatii prezenti si ei la acest eveniment. Copii care se vor bucura de microbuze sunt cei de la Şcoala „Horea” din Şimleu Silvaniei, Grupul Şcolar „Cserey – Goga” Crasna şi şcolile din Valcău şi Gârbou. Microbuzele au dotari la cele mai inalte standarde  si sunt achiziţionate de Ministerul Educaţiei şi sunt destinate transportului elevilor la şi de la şcoală.

Abrudan Ioan, inspector scolar general:  In prezent avem 79 de microbuze primite printr-un program finantat de catre guvern. Mai avem nevoie de 10-11 microbuze scolare. Speram ca o parte din ele sa le primim la anul.

Unitatile de invatamant din Salaj mai au nevoie de microbuze scolare noi,dar deocamdata se multumesc cu cele pe care le- au primit. Salajul mai are nevoie de inca 11 de masini pentru ca necesarul de urgenta sa fie asigurat pentru intreg judetul.Microbuzele au fost repartizate in functie de” prioritati”, a declarat inspectorul scolar general, Abrudan Ioan.

In prezent, unitatile de invatamant din mediul rural salajean au in dotare 79 de microbuze, primite in transe de la Ministerul Educatiei. Acest proiect va continua si in anul 2011.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *