13 accidente de circulație grave soldate cu un mort şi 12 răniţi grav

HOTUL DE LA GRADINITA A FOST PRINS
7 mai 2015
ANGAJEAZA MECANICI AUTO
7 mai 2015

13 accidente de circulație grave soldate cu un mort şi 12 răniţi grav

Pentru asigurarea continuităţii dispozitivului de poliţie rutieră pe

întreaga reţea de drumuri din zona de competenţă, îndeosebi pe cele cu valori ridicate de trafic, în cursul lunii aprilie 2015, efectivele poliţiei rutiere au acţionat, cu precădere, pentru asigurarea unui caracter de continuitate a activităţilor de prevenire în domeniul infracţionalităţii rutiere şi de protejare a vieţii şi integrităţii fizice a participanţilor la trafic.

 

Astfel, în cursul lunii aprilie 2015 au fost desfăşurate de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră 105 acţiuni cu efective mărite.

Cu ocazia acţiunilor şi controalelor efectuate în trafic au fost constatate 4.097 fapte contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 609.300 lei.

În perioada de referință, polițiștii rutieri au constatat 55 infracţiuni, din care 30 la regimul circulaţiei rutiere.

Totodată, pentru diferite încălcări ale normelor rutiere, care sunt sancţionate şi cu aplicarea măsurii tehnico-administrative de reţinere a permisului de conducere şi/sau a certificatului de înmatriculare, a fost suspendat dreptul de a conduce, pe loc, unui număr de 145 conducători auto şi au fost reţinute 42 certificate de înmatriculare.

Cu toate măsurile luate şi activităţile întreprinse, la nivelul judeţului au fost înregistrate în cursul lunii aprilie 2015, 13 accidente de circulație grave soldate cu un mort şi 12 răniţi grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *