41 DE AGENȚI DE POLIȚIE ÎNCADRAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ AU DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINȚĂ LA I.P.J. SĂLAJ

Depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat
1 februarie 2023
ASER aniversat saptamana trecuta 4 ani de la infiintare!
1 februarie 2023

41 DE AGENȚI DE POLIȚIE ÎNCADRAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ AU DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINȚĂ LA I.P.J. SĂLAJ

Astăzi, 1 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a avut loc depunerea jurământului de credință față de patrie a 41 de agenți de poliție încadrați direct din sursă externă, în urma promovării examenului susținut în luna septembrie 2022.

Repartizarea acestora s-a efectuat pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Sălaj, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră, prevenire, financiar, cazier și logistică. 14 polițiști își vor desfășura activitatea în mediul urban și 27 în mediul rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor! – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *