4700 de lei pentru peticirea din fata primariei Zalau

A incercat sa se sinucida la 17 ani
30 august 2011
Material lemnos confiscat de politisti
30 august 2011

4700 de lei pentru peticirea din fata primariei Zalau

Dupa 2 saptamani de la inundatiile care au afectat carosabilul din fata primariei municipiului Zalau, s-a trecut in sfarsit la asfltarea soselei.Traficul a fost dat peste cap, nervii soferilor fiind incercati la maxim. Claxoane, conducatori auto grabiti si pietoni derutati asa

 

a aratat centrului orasului Zalau, luni dupa masa. Oamenii s-au declarat nemultumiti, pentru ca lucrarile au fost executate in orele de varf si nu seara. Acestia cred ca intr-un oras civilizat peticirea trebuia executata mai organizat nu in haos.Cat despre calitatea lucrarilor sunt in continuare sceptici si sustin ca prima ploaie va distruge din nou asfaltul la fel ca si datile trecute. Angajatii Citadin au dirijat circulatia in locul politistilor. Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, ne-a declarat ca politistii nu au fost solicitati, sa se deplaseze in fata primariei pentru a fluidiza traficul.

Unul dintre reprezentatii firmei, care s-a ocupat de repararea soselei, a refuzat sa de-a detalii sustinand ca este foarte ocupat si ai preferat sa fuga din fata camerei de filmat.

Iata ce au declarat soferii: Lucrarile se executa seara nu ziua si mai ales in orele de virf,

Nu vor tine aceste lucrari, pentru ca nu se fac cum trebuie.

Saptamana viitoare vor fi din nou aici la reparat carosabilul.

Reprezentant firma Citadin: Hai ca avem treaba. Sunt ocupat acuma, hai ca vorbima alta data.

Maria Cristea purtator de cuvant al politiai: Nu am fost solicitati pentru fluidizarea traficului in centrul orasului.

Costul pentru refacerea soselei s-a ridicat la 4700 de lei iar compania de apa a fost ce-a care a trebuit sa suporte o parte din cheltuieli.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *