5 Zile pentru dezinsectie

Inundatii la Jibou
17 iulie 2008
21 Judete sub cod galben
21 iulie 2008

5 Zile pentru dezinsectie

DezinsectieLuni, 27 iulie, în municipiul Zalău începe o nouă acţiune de dezinsecţie, conform contractului încheiat cu firma SC Coral Impex SRL. În perioada 21 – 23 iulie, între orele 9 – 16, cinci echipe ale firmei de specialitate vor efectua lucrări de larvicidare în subsolurile

blocurilor şi dezinsecţie pe casa scării – domeniul privat, în timp ce şapte echipe vor efectua lucrări de dezinsecţie pe domeniul pubic, în 24 şi 25 iulie.
„Prin aceste măsuri dorim să diminuăm gradul de infestare şi să reducem disconfortul creat de ţânţari. Este important ca, pe lângă acţiunile primăriei, proprietarii să-şi rezolve problemele din subsoluri, pentru că în zonele unde nu există astfel de surse suplimentare, nu există ţânţari” declară Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.
În 15 mai au fost finalizate primele acţiuni de deratizare – dezinsecţie pe domeniul public şi privat, şi acestea au continuat cu dezinsecţia realizată prin aviotratamentul din luna iunie. Acţiunile continuă în perioada august-septembrie şi vor fi urmate de deratizarea pe domniul public şi privat în luna octombrie.

 

Giurutan Mia, purtator de cuvant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *