6 MINORI AU DISPĂRUT ÎN PĂDURE

A murit primarul din Cuzăplac. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
22 septembrie 2022
CEI 6 MINORI DISPĂRUȚI AU FOST GĂSIȚI
23 septembrie 2022

6 MINORI AU DISPĂRUT ÎN PĂDURE

Joi 22 septembrie 2022, 6 minori (6-12 ani) dispăruți pe raza loc. Somes-Odorhei, lângă Jibou, jud. Sălaj. Aceștia au plecat la ora 18 la cules de ciuperci și nu s-au mai întors. Politia a demarat o actiune pentru gasirea lor.

UPDATE: ” Noaptea trecută, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați cu privire la faptul că șase minori, cu vârste cu cuprinse între 6 și 12 ani, din localitatea Someș Odorhei, s-au rătăcit în pădure, fiind plecați după ciuperci, de la ora 18:00.

Imediat s-au format mai multe echipaje mixte formate din polițiști, pompieri, jandarmi, personal silvic și civili, care au efectuat căutări.

Au fost folosite mai multe autoturisme de teren, un câine de urmă, o dronă, un UTV, iar la căutări au participat și voluntari de la Asociația 4×4.

În această dimineață, în jurul orei 07:40, copiii au fost găsiți în pădure.

Aceștia au fost evaluați și nu necesită îngrijiri medicale.

Din spusele acestora, se pare că ar fi înnoptat la un adăpost improvizat, situat în pădurea ce aparține de localitatea Someș Odorhei. Aceștia au mai relatat că au auzit strigătele salvatorilor, însă le-a fost frică să răspundă.” – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.