7 PERSOANE IMPLICATE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA HUSENI

Saptamana educatiei globale la API Zalau
17 noiembrie 2021
30 noiembrie este termenul limită pentru conectarea caselor de marcat la sistemul informatic național
18 noiembrie 2021

7 PERSOANE IMPLICATE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA HUSENI

În urma cu putin timp Garda Nusfalau a fost solicitata sa intervina la un eveniment rutier in localitatea Huseni in care au fost implicate 2 autoturisme. În urma evenimentului 2 persoane adulte au ramas blocate intr-un autoturism. Ele au fost extrase de către pompieri, iar la locul evenimentului au fost trimise echipaje medicale de la Nusfalau, Șimleu și Zalău. Sapte persoane au fost asistate si transportate la UPU Smurd Zalău. – cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

UPDATE: „Astăzi, ora 14.15, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgentă 112, despre producerea unui accident de circulație în localitatea Huseni.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Șapte persoane au fost transportate la spital. Este vorba de cei doi conducători auto și 5 pasageri din autoturism.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr din comuna Bănișor, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Conducătorul autoturismului, un bărbat din comuna Crasna, nu a putut fi testat, întrucât starea de sănătate nu i-a permis acest lucru, urmând ai fi revoltate probe de sânge.

Polițiștii se află la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.” – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

foto ISU Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *