8 persoane intoxicate cu ciuperci

Lovita de cal
12 august 2008
Benzina si motorina mai ieftina
13 august 2008

8 persoane intoxicate cu ciuperci

CiuperciIn perioada 08-10.08.2008 în cadrul Unitatii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău au fost tratate 8 persoane cu afecţiuni datorate ingestiei de ciuperci după cum urmează:  – bărbat, 19 ani din Zalău, având diagnosticul de sindrom dispeptic tip biliar post consum de ciuperci, nefiind necesară spitalizarea.

      – bărbat, 32 ani din Zalău, având diagnosticul de sindrom dispeptic post ingestie de ciuperci, nefiind necesară spitalizarea.

      – Bărbat, 30 ani din Cehu-Silvaniei, având diagnosticul de intoxicaţie cu ciuperci. Pacientul a fost internat la Secţia Boli Interne a spitalului, starea de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

      – Bărbat, 52 ani din Zalău, având diagnosticul de sindrom dispeptic post ingestie de ciuperci, nefiind necesară spitalizarea.

      – barbat, 33 ani din Jac, având diagnosticul de intoxicaţie acută cu ciuperci de pădure. Pacientul a fost internat la Secţia Boli Interne a spitalului, starea de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

      – femeie, 53 ani din Gîlgau Almaş, având diagnosticul de intoxicaţie acută cu ciuperci de pădure. Pacienta a fost internata la Secţia Boli Interne a spitalului, starea de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

      – femeie, 29 ani din Jac, având diagnosticul de intoxicaţie acută cu ciuperci de pădure. Pacienta a fost internata la Secţia Boli Interne a spitalului, starea de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

      – femeie, 60 ani din Jibou, având diagnosticul de intoxicaţie acută cu ciuperci, hepatită acută toxică, insuficienţă renala acută. Pacienta a fost internata la Secţia Terapie Intensivă a spitalului, evoluţia stării de sănătate fiind favorabilă în momentul de faţă.  

Codruta Puscas
Purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *