A condus un vehicul fără permis de conducere și a mințit în cea ce privește identitatea

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat
9 iulie 2024
Accident rutier la ieșire din municipiul Zalău
10 iulie 2024

A condus un vehicul fără permis de conducere și a mințit în cea ce privește identitatea

Reținut de polițiștii din Sărmășag, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și falsul privind identitatea.

Marți, 9 iulie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 31 de ani, localitatea Derșida, cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și falsul privind identitatea.

La aceeași dată, în jurul orei 13.40, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla bărbatul de 31 de ani.

La controlul documentelor, cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, care aparținea unei alte persoane.

Odată stabilită identitatea bărbatului în cauză, polițiștii din Sărmășag au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Astăzi, 10 iulie a.c., cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale cae se impun.

Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.- Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *