A.D.I. Sălaj-Plus isi schimba numele in Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei

Multumiri domnului doctor Nagy Gheorghe
1 septembrie 2021
E.ON a depășit 200 de proiecte în valoare de peste 40 milioane euro pentru dezvoltarea de sisteme fotovoltaice
1 septembrie 2021

A.D.I. Sălaj-Plus isi schimba numele in Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei

Aceasta modificare vine de la noul manager Daniel Stejeran care a venit cu ideea de a reprezenta judetul Salaj si Silvania si in denumirea asociatiei care are rolul de promovare turistică și valorificare a identității locale.

Dl. Daniel Stejeran ne-a declarat ca: „În primul rând sunt încrezător că din această poziție, alături de celelalte instituții județene, mass-media și parteneri, putem descoperi și redescoperi Țara Silvaniei-județul Sălaj. Șansa acestui teritoriu vast încă puțin explorat, este să pornim cu dreptul în ceea ce privește promovarea turistică, culturală, identitară sau de orice formă. Luând modele de la cei care au experiență și expertiză în domeniu, îmbunătățind forme aplicate și modele de succes putem reuși să poziționăm județul Sălaj pe harta obiectivelor turistice și culturale ale României.
A.D.I. Sălaj-Plus dezvoltă în prezent o aplicație online despre tot ce înseamnă promovare turistică, locuri și oameni în Țara Silvaniei, dar și informații utile despre principalele evenimente ale județului. Este o platformă în care va trebui să implicăm toți factorii, de la primari, Centre de Informare Turistică, producători tradiționali, până la marii operatori economici și instituții locale și județene.
Un alt gând al meu este de a începe să ne promovăm atracțiile turistice deosebite în propriul județ și în județele învecinate Sălajului. Împreună cu comunitățile locale trebuie atrași, prin diversitatea acțiunilor, evenimentelor, festivalurilor, sau a altor forme, turiști și pasionați de astfel de obiective. Avem lângă noi județe care au fost atât de explorate, încât turiștii caută altceva, nou și inedit. Țara Silvaniei are un potențial extraordinar și această oportunitate de a avea un nou start mai amplu și mai bun.
Pornesc la acest drum cu convingerea că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară trebuie să devină un pivot important în dezvoltarea Țării Silvaniei. Dacă trendul va fi unul favorabil, avem toate șansele să creăm un brand județean puternic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.