A descoperit un cadavru

Omor de REVELION
4 ianuarie 2008
Zalaul paralizat de polei
6 ianuarie 2008

A descoperit un cadavru

În data de 4 ianuarie 2008, în jurul amiezii, un cetăţean din Şimleu Silvaniei a sesizat telefonic poliţia orăşenească, anunţând că a descoperit cadavrul unei femei într-un canal din curtea fostului CAP din localitatea Cehei.

La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul îngheţat al unei femei, a cărei faţă fusese mâncată de animale, la fel ca şi palma braţului drept. Picioarele se aflau, de la genunchi în jos, în apă îngheţată.

După o primă examinare, poliţiştii nu au găsit urme vizibile de violenţă pe corpul femeii.

După ce cadavrul s-a dezgheţat la morga Spitalului Judeţean Zalău, a fost dezbrăcat de haine, pentru ca medicul legist să poată efectua autopsia. Cu această ocazie, s-a constatat că pe corpul femeii sunt mai multe semne particulare şi tatuaje. Întrucât oamenii legii au presupus că femeia ar putea fi dispărută de la domiciliu, au verificat lista persoanelor declarate dispărute şi au constatat că semnele particulare şi tatuajele corespund cu ale unei femei dispărută de acasă la jumătatea lunii noiembrie 2007.

În 15 noiembrie anul trecut, un localnic din localitatea Ilişua, comuna Sărmăşag, jud. Sălaj a anunţat, la postul comunal de poliţie, dispariţia concubinei sale, în vârstă de 69 de ani.  După descrierea făcută de bărbat, polițiștii au stabilit cu certitudine că femeia găsită moartă este concubina acestuia.

Medicul legist a stabilit că moartea s-a datorat, cel mai probabil, infarctului miocardic acut, decesul putând surveni în perioada 1-15 noiembrie 2007. De asemenea, a stabilit că țesutul de pe față și palma mâinii drepte a fost mâncat de animale după ce femeia a murit.

 

Inspector TINCUȚA DUMUȚA

purtător de cuvânt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *