A fost amenintat cu cutitul

Pista de biciclete in Spania
28 august 2021
S-a spart teava de apa din nou – am primit la redactie
29 august 2021

Vineri, 27 august a.c., Poliția a fost sesizată, de către o femeie, din municipiul Zalău, prin apelul de urgență 112, despre faptul că pe strada General Dragalina are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.
Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat în scurt timp scandalul și au identificat persoanele implicate. Este vorba despre trei tineri, de 26, 27 și 29 de ani, toți din Zalău, care, pe fondul unor neînțelegeri, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele în zona capului. La scandal au mai fost prezenți alți doi tineri, cărora, cei implicați, le-au provocat o stare de temere.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii publice.
De asemenea, pe aceeași stradă, în noaptea de 27 spre 28 august a.c., un tânăr de 21 de ani l-ar fi amenințat cu un cuțit pe zălăuanul de 27 de ani, fără a-l ataca.
Și de această dată, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de amenințare.
Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.