A fost confiscată cantitatea de aproximativ 89 metri cubi masă lemnoasă

ACCIDENT. VALENTINE’S DAY CU GHINION
15 februarie 2020
Investiții în infrastructura de drumuri națioanale de pe raza județului Sălaj
15 februarie 2020

A fost confiscată cantitatea de aproximativ 89 metri cubi masă lemnoasă

Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat, la nivel judeţean, în luna ianuarie a.c., opt acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În urma a 210 controale în fondul forestier şi locuri de depozitare precum şi asupra a 264 mijloace de transport, au fost aplicate peste 62 de sancțiuni contravenţionale, fiind confiscată cantitatea de aproximativ 89 de metri cubi masa lemnoasă.

În luna ianuarie 2020, polițiștii sălăjeni cu atribuţii în domeniul ordinii publice au organizat opt acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului.

Au fost efectuate 210 de controale la societăţi comerciale și fondul forestier, ocazie cu care au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 88.000  lei, la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 89 metri cubi masă lemnoasă.

La activități, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi de specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj, Gărzii Forestiere Sălaj, precum şi de reprezentanţii Gărzii Judeţene de Mediu.

Totodată, au fost confiscate/indisponibilizate şi trei fierăstraie mecanice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 13 =