A GĂSIT O BORSETĂ CU BANI ȘI A PREDAT-O POLIȚIEI

Festivitate de deschidere de an scolar la Scoala Porolissum
6 septembrie 2022
Mutarea locatarilor din blocul C3 la internat va fi o bomba cu ceas
6 septembrie 2022

A GĂSIT O BORSETĂ CU BANI ȘI A PREDAT-O POLIȚIEI

Luni, 29 august a.c., în jurul orei 12:00, la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei s-a prezentat un bărbat, de 47 de ani, din Șimleu Silvaniei, care le-a predat polițiștilor o sumă de bani.

Bărbatul a relatat că a găsit suma de bani, cu o seară înainte, în jurul orei 21:00, într-un borsetă pe marginea carosabilului (este vorba de câteva mii de lei), pe Drumul Județean 108F, la intrarea în localitatea Cehei dinspre Uileacu Șimleului, în zona Șimleu Silvaniei.

Până în prezent nimeni nu s-a prezentat la poliție pentru a reclama pierderea banilor.

Îl felicităm pe șimleuan pentru spiritul civic de care a dat dovadă!

Datorită mediatizării, în urmă cu puțin timp, proprietarul sumei de bani găsită la data de 28 august a.c., pe marginea părții carosabile a Drumului Județean 108F, la intrarea în localitatea Cehei dinspre Uileacu Șimleului, s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei.

Este vorba de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Pusta, județul Sălaj, iar valoarea banilor este de 9.700 de lei.

Bărbatul mulțumește, atât persoanei care a găsit și predat banii la poliție, cât și polițiștilor, declarând că sunt bani câștigați la muncă în străinătate. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.