A început preluarea cererilor pentru biletele de tratament aferente anului 2021

Incendiu in Guruslau. O persoana a decedat
17 ianuarie 2021
A lovit padurarul cu toporul in cap
18 ianuarie 2021

A început preluarea cererilor pentru biletele de tratament aferente anului 2021

În atenția persoanelor îndreptățite la acordarea unui bilet de tratament (pensionarii și asigurații sistemului public de pensii precum și beneficiari ai unor legi speciale care prevăd un astfel de drept)

Casa Județenă de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament balnear, că a început preluarea cererilor pentru biletele de tratament aferente anului 2021.

Pentru a beneficia de un bilet de tratament, este necesar ca persoanele interesate să depună sau să transmită (prin poștă la adresa: Zalău, B-dul Mihai Viteazul, nr. 85, sau e-mail: public@cjpsalaj.ro), la instituția noastră cererea tip completată corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar. La cerere se va anexa doar copia actului de identitate, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Cererile se pot depune la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Modelul de cerere se găsește la sediul instituției noastre sau se poate descărca de pe site-ul instituției www.cjpsalaj.ro, de la secțiunea Informații de interes public – Formulare tip.

Biletele de tratament balnear, se accordă potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, numărul de înregistrare al cererii nu reprezintă un criteriu la acordarea biletului de tratament.

Alina TĂMAŞ – CONSILIER COMPARTIMENTUL COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *