A intrat cu BMW-ul într-o turmă de oi

Depistat în trafic, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, fără permis în Doba
21 noiembrie 2022
CJ SĂLAJ DEPUNE PRIMA CERERE DE RAMBURSARE ÎN CADRUL PROGRAMULUI „ANGHEL SALIGNY”
22 noiembrie 2022

A intrat cu BMW-ul într-o turmă de oi

La data de 19 noiembrie 2022, în jurul orei 16:00, pe Drumul Județean 108A, între localitățile Bodia și Agrij, un autoturism a surprins și accidentat o turmă de ovine.
Din verificările polițiștilor a reieșit că, un bărbat din comuna Buciumi, proprietarul și însoțitorul turmei de oi le-a permis acestora să traverseze drumul județean într-un vârf de pantă fără vizibilitate, iar o femeie, din aceeași comună, în timp ce conducea un autoturism a intrat în plin în animale, accidentându-le.
În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului și decesul mai multor animale.
Proprietarul animalelor a fost sancționat pentru nerespectarea prevederilor articolului 163 aliniat 3 din H G 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O U G. număr 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice.
Proprietarul animalelor și conducătoarea auto s-au înțeles pe cale amiabilă cu privire la modalitatea de despăgubire a prejudiciului creat. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj
Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție
Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/ztv.ro/ e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.