A LUAT 1500 DE LEI DE LA BANCOMAT

Avaria majoră de la magistrala Vârșolț -Zalău a fost remediată
6 iunie 2024
Poți verifica dacă ești trecut în listele electorale și secția la care poți să votezi
6 iunie 2024

A LUAT 1500 DE LEI DE LA BANCOMAT

Bănuit că ar fi sustras 1.500 de lei, uitați de un bărbat în fanta unui bancomat, identificat și cercetat de polițiștii de investigații criminale – prejudiciu recuperat.

La data de 4 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 15 noiembrie 2023, un bărbat de 40 de ani din municipiul Zalău a efectuat o operațiune de retragere de numerar de la un bancomat din municipiu, iar după ce i-a fost restituit cardul nu a așteptat să i se remită suma de bani și a plecat, moment în care, bărbatul de 42 de ani și-a însușit banii.

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat și restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *