Canal
A cazut intr-un canal
8 octombrie 2008
Biserica
Scandal la biserica Maicii Domnului
9 octombrie 2008

A murit la datorie

Omorat la datorie Sute de oameni au luat parte la inmormantarea politistului care a murit intr-un accident banal duminica la ieşirea din Căpuşu Mare spre Huedin. Ioan Agrişan, adjunctul şefului postului de poliţie din localitatea Căpuşu Mare, făcea măsurători la locul unui accident duminică, în jurul orei 12.

 

Un Ford Mondeo se răsturnase într-un şanţ şi Agrişan fusese chemat la locul accidentului.În jurul orei 12.30, o Skoda Octavia care mergea spre Huedin a derapat din cauza şoselei ude şi a acroşat Fordul, apoi maşina Poliţiei şi, în cele din urmă l-a accidentat pe poliţist.
La scurt timp, Ioan Agrişan a decedat. Avea doar 32 de ani şi doi copii, un băieţel de 5 ani şi o fată de câteva luni. Au fost depuse zeci de coroane si s-au varsat multe lacrimi.Durerea din sufletele parintilor si a sotie sunt de nealintat.

Localnica: Pacat de el era un baiat bun. A omenit tot satul si a respectat pe toata lumea. A fost un baiat deosebit si-a iubit mult parintii, om de cinste nu avem cuvinte.

Vecina Neag Eugenia: Era un baiat de treaba, ne pare tare rau de el, s-a casatorit nu de mult in 2002, are si 2 copii.Un baiat de 5 ani si o fetita de 3 luni careia nu de mult i-au facut botezul. Baiatul meu a fost coleg cu el, imi era tare drag.

Vecin: Tare respectos a fost, nu-mi vine sa cred ca ne-a parasit asa devreme. Dumnezeu sa-l ierte.

Mama si tatal care il striga: Lasati-ma sa-mi mai vad o data baiatul caci nu am sa-l mai vad vreodata. Ce am sa ma fac fara tine baiatul meu, cine ma va mai striga pe mine. De ce Doamne, de ce? unde imi bagati baiatul. Ai lasat 2 copii pe cine o sa mai strige copii tata? Am sa vin la tinee zi si noapte copilul meu, cum sa ma duc eu fara tine acasa cum?

A fost condus pe ultimul drum de toti cei care l-au iubit si l-au cunoscut.
Alaturi de familia indurerata au fost prezenti si fostii colegi de serviciu care i-au adus un ultim omagiu. Desi s-a asteptat ca victima sa fie inmormantata cu onoruri acest lucru nu s-a intamplat. S-a format doar o coloana de masini cu girofarurile aprinse care l-au insotit pana la groapa.

 

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *