A plecat cu coada intre picioare!

Reglementari noi
Noi reglementari
3 iulie 2008
Acc.Meses
Viata are prioritate
7 iulie 2008

A plecat cu coada intre picioare!

zalautv, claudia simonDupa ce Salajul s-a mentinut pe primul loc in topul stirilor nationale in urma scandalului cu filmuletele pornografice aparute pe internet in care rolul principal il detinea una dintre cele mai respectate profesoare si director de scoala din judet, protagonista a decis de curand sa demisioneze din invatamant.

Astfel, in cursul zilei de 3 iulie 2008, la Inspectoratul Scolar General a fost depusa de catre doamna director adjunct a Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” Zalau cererea de demisie din functie a fostei doamne profesoare si director general in curs, Ana Daciana Florentina. In urma scandalului provocat de filmuletele in care profesoara se afla in posture intime cu sotul dansei, postate pe un site din Franta, in cadrul ISJ Salaj s-a demarat o ancheta pentru stabilirea gradului de culpabilitate a doamnei profesoare si pentru a se decide daca aceasta trebuie exclusa din invatamant sau poate profesa in continuare. In urma acceptarii demisiei de catre inspectorul scolar general din Salaj – Abrudan Ioan – ancheta a fost suspendata, decizia fiind luata probabil prematur de catre persoana in cauza, care nu a mai asteptat rezultatul. Vazuta ca si un act de lasitate din partea unora, actiunea doamnei profesoare denota faptul ca a avut sufficient respect pentru parintii revoltati care au cerut eliminarea acesteia de la catedra.

Surse neoficiale afirma ca Ana Daciana ar fi recunoscut ca impreuna cu sotul ei au decis sa posteze acele filmulete pe internet, insa nu a crezut niciodata ca acest gest ar putea avea urmari fatale in ceea ce priveste cariera acestora. Conform acelorasi surse, fosta dascalita de franceza, devenita peste noapte tinta unui scandal picant cu conotatii sexuale, ar fi parasit deja tara, stabilindu-se impreuna cu sotul si fetita in varsta de 5 ani in Canada, la rudenii. Daca pentru doamna Daciana o viata noua abia incepe, in urbea salajana scandalul fllmuletelor fierbinti este inca in toi, repercursiunile acestuia resintindu-se inca in glumele unora dintre fostii elevi sau chiar a necunoscutilor care – probabil din exces de zel  – profita de orice moment ca sa rememorize scenele in care doamna profesoara isi materializeaza fanteziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *