A șaptea ediție a proiectului educațional de voluntariat și caritate „Petale-n vânt”

Colegiul Național „Silvania” Zalău organizează a XXXIII-a ediție a „Zilelor Ady”
9 noiembrie 2022
SFINȚIREA MONUMENTULUI EROILOR DIN MOIGRAD-POROLISSUM
11 noiembrie 2022

A șaptea ediție a proiectului educațional de voluntariat și caritate „Petale-n vânt”

A șaptea ediție a proiectului educațional de voluntariat și caritate „Petale-n vânt” a fost lansată, joi, la Colegiul Național „Silvania” Zalău.

📌 „Cred că schimbarea în bine a comunităților începe cu fiecare dintre noi și cu fiecare pas, oricât de mic, pe care îl facem în direcția binelui. Iar proiectul „Petale-n vânt” stă mărturie. Admirația și recunoștința mea se îndreaptă către inimoșii inițiatori și susținători ai acestui proiect, acei mentori care au înțeles că a educa înseamnă mai mult decât a preda clasicele cursurile la școală, iar educația înseamnă mai mult decât știința de carte.

👏 Vă felicit, dragi profesori, pentru toată dăruirea de care dați dovadă, pentru punțile create, pentru fiecare cărămidă adăugată la temelia devenirii copiilor noștri ca adulți care să se raporteze la cei din jur cu respect, înțelegere și compasiune.

👏 Vreau să îi felicit, de asemenea, pe toți elevii care s-au alăturat, de-a lungul anilor, acestui proiect, și care au multiplicat faptele bune, aducând un strop de fericire în sufletele celor aflați în nevoie. Mă bucură că tinerii noștri înțeleg nevoia de implicare constantă pentru a schimba mentalități și a construi un comportament prosocial”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

🍃 Lansat în 2008, de o echipă de dascăli valoroși de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, proiectul „Petale-n vânt” își propune să sprijine financiar diferite instituții și asociații care au în grijă copii aflați în diferite situații defavorizate. Sub coordonarea cadrelor didactice, elevii realizează produse handmade, care, prin intermediul unor târguri, își găsesc valoare materială pentru a oferi, în final, ajutor altor copii, mai puțin norocoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.