Acciddent in Poarta Sălajului

Infracțiuni rutiere
19 iulie 2021
Accident pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalau
19 iulie 2021

Acciddent in Poarta Sălajului

La data de 19 iulie a.c., ora 16:30, pe Drumul Național 1F, în localitatea Poarta Sălajului, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, între o autoutilitară și un autoturism, s-a produs o coliziune.

Autoutilitara era condusă de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Târgu Mureș, iar autoturismul de către o tânără, de 28 de ani, din comuna Agrij.

De asemenea, pentru a evita impactul, o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Zalău, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din partea dreaptă, a sensului său de mers.

În urma evenimentului, cele două conducătoare auto și pasagera dreapta față din autoturismul condus de femeia, de 33 de ani, au suferit leziuni ușoare.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

foto arhivă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *