ACCIDENT CU MOTOCICLETA ÎN LOCALITATEA NĂPRADEA

ATENTIE LA OTRAVA IN ZALAU!
8 octombrie 2023
COPILUL LOVIT DE MAȘINĂ ÎN LOCALITATEA CRASNA A …
8 octombrie 2023

ACCIDENT CU MOTOCICLETA ÎN LOCALITATEA NĂPRADEA

Astăzi, 8 octombrie a.c., la ora 17.45, polițiștii din Jibou au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea sălăjeană Năpradea, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Someș Guruslău, județul Sălaj, în timp ce conducea o motocicletă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, pe direcția Traniș – Năpradea, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi acroșat un indicator rutier, răsturnându-se pe partea carosabilă.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta condusă de acesta nu este înmatriculată.

În urma accidentului rutier, bărbatul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală, cu elicopterul SMURD.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *