Accident de circulație cu două victime între localitățile Crasna și Horoatu Crasnei

Accident cu trei victime la Bobota
3 septembrie 2021
POLIŢIŞTI DIN MAI MULTE JUDEŢE AU ACŢIONAT ÎN SĂLAJ
6 septembrie 2021

Accident de circulație cu două victime între localitățile Crasna și Horoatu Crasnei

Două persoane au ajuns în această dimineață la spital după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un eveniment rutier.

În această dimineață, la ora 9.11, Poliția a fost sesizată despre un accident de circulație pe Drumul Județean 108 G.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din județul Satu Mare, conducea autoturismul proprietate personală pe drumul menționat, iar între localitățile Crasna și Horoatu Crasnei a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un șofer, în vârstă de 75 de ani, din comuna Horoatu Crasnei.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea vârstnicului de 75 de ani și a pasagerului acestuia, un bărbat, de 54 de ani, tot din comuna Horoatu Crasnei.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și administrează probatoriu în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.