ACCIDENT GRAV IN PERICEI

Copilul impuscat a fost operat
15 decembrie 2021
Un zalauan a scapat de carantinarea de 14 zile
15 decembrie 2021

Miercuri Sectia Simleu Silvaniei a fost solicitata sa intervina la un eveniment rutier petrecut pe DN 1H, localitatea Pericei. În urma evenimentului la intervenţie au fost solicitate in sprijin și un echipaj ptr descarcerare şi un echipaj TIM de la Detasamentul Zalău.Din accident au rezultat 2 persoane încarcerate (conducătorii auto). doua persoane au fost descarcerate şi preluate de catre echipajele medicale. Cele trei persoane au fost transportate la Upu Smurd Zalau. – cpt. Lucian Jacodi purtător de cuvânt ISU Sălaj

UPDATE:

„În această dimineață, la ora 08:05, pe Drumul Național 1H, la kilometrul 55+800 metri, la intrarea în localitatea Pericei, s-a produs un accident grav de circulație.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, între două autoturisme, conduse de doi bărbați de 22 și 30 ani, care circulau din sensuri opus, s-a produs o coliziune.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto, din Șimleu Silvaniei și comuna Crasna, au fost răniți grav și transportați cu ambualnța la o unitate medicală.

Șoferul de 22 de ani, din Crasna a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând să îi fie prelevate probe biologice.

Polițiștii continuă cecetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.” – Ioana Rus putător de cuvânt Poliția Sălaj

1 Comment

  1. Cristi spune:

    2 persoane descarcerare….3 persoane transportate…nu am înțeles nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.