ACCIDENT GRAV ÎNTRE LOCALITĂȚILE ȘIMLEU SILVANIEI ȘI NUȘFALĂU

Parcare reușită pe 3 locuri la Mall Zalau
13 august 2023
Poliţiştii rutieri au reţinut 47 de permise de conducere
14 august 2023

ACCIDENT GRAV ÎNTRE LOCALITĂȚILE ȘIMLEU SILVANIEI ȘI NUȘFALĂU

Luni, 14 august a.c., în jurul orei 07.29, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 1 H, între localitățile sălăjene Șimleu Silvaniei și Nușfalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Din primele date, în urma accidentului rutier, 4 persoane (2 din microbuz și 2 din autoturism) au suferit diverse leziuni, acestora acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Momentan, traficul rutier este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nușfalău înspre Șimleu Silvaniei, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus al direcției sale de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și un bărbat de 46 de ani, din municipiul Zalău, pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, conducătorul microbuzului și un bărbat de 53 ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj, pasager în microbuz, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducăturului autoturismului i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea concentraţiei de alcool deoarece nu a putut fi testat la faţa locului.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *