Accident grav soldat cu 3 victime

Politia
Accident grav de circulatie
24 martie 2009
Relansarea economiei
Fondul Social European contribuie la relansarea economică a României
26 martie 2009

Accident grav soldat cu 3 victime

ambulanta3 Persoane au ajuns la spitalul judetean din Zalau, in urma unui grav accident,petrecut aseara in localitatea Simihaiul Almasului, judetul Salaj. Accidentul a avut loc pe drumul european 1F, drum care face legatura intre

Zalau si Cluj. Din primele cercetarii rezulta ca accidentul a avut loc datorita imprudentei in conducere, autoturismul Audi a intrat pe contrasens lovind frontal cealalta masina. In urma impactului 2 persoane au fost transportate in stare grava la spital. Pentru scoaterea soferului din masina Logan a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare. La fata locului au sosit 4 ambulante pentru a acorda ingrijirile necesare victimelor.

Ambianta: Am auzit o bubuitura si am iesit din casa sa vad ce s-a intamplat. Atunci am zarit masinile lovite si persoanele incarcerate in masina.
Pompierii s-au straduit sa taie usa de la masina Logan, pentru a scoate in timputil oameni din masina.

Cipleu Remus, Politia Salaj: Accidentul a avut loc datorita, neatentieie si imprudentei in conducere. In urma impactului 3 persoane au fost transportate la spital 2 din ele fiind in stare foarte grava.

Jacodi Lucian purtator de cuvant ISU Salaj: A fost nevoie de interventia pompieriilor de la descarcerare pentru a scoate victima din fiarele contorsionate ale masinii.3 persoane au ajuns la spital 2 dintre ele in stare grava.

Graba, oboseala sau neatentia fac victime intodeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *