Accident in Jibou

PESTE 200 DE CANDIDAȚI, PENTRU CELE 11 POSTURI DE AJUTOR DE ȘEF DE POST
29 septembrie 2021
Polițiștii au reținut o femeie bănuită de complicitate la înșelăciune
29 septembrie 2021

Aseară, 28 septembrie, la ora 21:40, pe Drumul Național 1H, în localitatea Jibou, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat.

Din primele verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Bălan, care circula din direcția Zalău către Jibou, a intrat în coliziune frontal-laterală cu un alt autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr, de 24 de ani, din Zalău.

În urma evenimentului, șoferul, de 28 de ani, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Conform rezultatelor, niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.