Accident in Jibou

PESTE 200 DE CANDIDAȚI, PENTRU CELE 11 POSTURI DE AJUTOR DE ȘEF DE POST
29 septembrie 2021
Polițiștii au reținut o femeie bănuită de complicitate la înșelăciune
29 septembrie 2021

Accident in Jibou

Aseară, 28 septembrie, la ora 21:40, pe Drumul Național 1H, în localitatea Jibou, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat.

Din primele verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Bălan, care circula din direcția Zalău către Jibou, a intrat în coliziune frontal-laterală cu un alt autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr, de 24 de ani, din Zalău.

În urma evenimentului, șoferul, de 28 de ani, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Conform rezultatelor, niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *