Accident în localitatea Dragu

A INTRAT CU AUTOUTILITARA ÎNTR-UN STÂLP, DUPĂ CARE S-A RĂSTRUNAT
3 august 2022
Șoferul ucrainean care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile
3 august 2022

Accident în localitatea Dragu

Un eveniment rutier cu victime s-a produs ieri, la ora 17:35, pe Drumul Județean 109, în localitatea Dragu.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Dragu, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul sus-menționat, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula în aceeași direcție, fiind condus de un bărbat, de 40 de ani, din județul Cluj.

După impact, autoturismul condus de tânăr s-a izbit de șanțul din partea dreaptă, ricoșând, ulterior, pe partea carosabilă.

În urma evenimentului două persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la o unitate medicală pentru investigații.

 Este vorba de șoferul de 20 de ani și pasagerul dreapta față, aflat în autoturismul acestuia, un tânăr de 22 de ani, din comuna Dragu.

Niciunul dintre șoferi nu consumaseră alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Vă reamintim faptul că una dintre principalele cauze generatoare de accidente este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Pentru siguranța dumneavoastă și acelor din jur, vă recomandăm:

Reduceți viteza de deplasare în curbe, la efectuarea virajelor, pe timp de ploaie, carosabil umed sau acoperit cu nisip ori pietriș, precum și în orice altă situație impusă de trafic.

Nu conduceți autovehicule sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Nu vă angajați în depășiri riscante.

Acordați prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept, inclusiv celor cu regim de circulație prioritar, dar și pietonilor.

Respectați regimul legal de viteză și toate regulile de circulație, deoarece au fost stabilite de specialiști tocmai pentru siguranța dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.