Activitate de instruire în domeniul drogurilor
26 iunie 2024
1.053 DE POSTURI ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ, SCOASE LA CONCURS
26 iunie 2024

La data de 26 iunie a.c., la ora 07.22, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Mirșid, s-a produs un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, un bărbat de 75 de ani, din localitatea Ceaca, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 H, în localitatea Mirșid, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la intersecția cu D.N. 1 T a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Zalău.

În urma impactului, femeia de 35 de ani, precum și un bărbat de 82 de ani, din localitatea Ceaca, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *