ACCIDENT IN ROMÂNAȘI. O FEMEIE SI O FETIȚĂ AU AJUNS LA SPITAL

Bărbat de 52 de ani condamnat pentru infracțiuni rutiere
20 ianuarie 2023
ACCIDENT ÎN MESEȘENII DE JOS
22 ianuarie 2023

ACCIDENT IN ROMÂNAȘI. O FEMEIE SI O FETIȚĂ AU AJUNS LA SPITAL

Joi, 20 ianuarie a.c., la ora 16.33, la intersecția D.N. 1 F cu drumul județean 108 A, în localitatea sălăjeană Românași, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Chichișa – Românași, nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe direcția Cluj Napoca – Zalău, de o femeie de 38 de ani, din Românași.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor două autoturisme, o femeie de 29 de ani, din localitatea Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, pasageră în primul autoturism și o minoră de 15 ani, din localitatea Românași, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook
https://www.facebook.com/groups/ztvmedia, e-mail: zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *