Accident între Hereclean și Vârșolț

POLIȚIȘTII CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE DE PREVENIRE ȘI COMBATERE A CONSUMULUI DE SUBSTANȚE PSIHOACTIVE
10 septembrie 2022
A INTRAT CU MAȘINA ÎN PARAPETUL PODULUI DIN CARTIERUL POROLISSUM
11 septembrie 2022

Accident între Hereclean și Vârșolț

In data de 10 septembrie, la ora 16:40, pe Drumul Național 1H, la km 64+700 de metri, între localitățile Hereclean și Vârșolț, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că, un bărbat de 39 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga și carosabil umed. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un parapet metalic, după care a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe un câmp.

În urma evenimentului, conducătorul auto și pasagera spate, o femeie de 48 de ani, cetățean maghiar, au fost răniți ușor, fiind transportați la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.