Accident mortal de circulație pe Drumul Național 1H

Echipajul SMURD a fost solicitat langa piata din Astralis
4 mai 2020
Peste 100 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști
4 mai 2020

Accident mortal de circulație pe Drumul Național 1H

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției ca urmare unui accident de circulație, produs pe raza județului Sălaj.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai a.c., la ora 00.45, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Național 1F, în localitatea Bobota, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia o persoană este rănită.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulație. Bărbatul a fost găsit decedat la fața locului. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

Verificările efectuate de polițiști au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din județul Cluj. Acesta a fost identificat la domiciliu.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.  – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

foto arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *