ACCIDENT! O femeie de 30 de ani si un bebelus au ajuns la spital

CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ÎN LOCALITATEA TUSA
30 septembrie 2022
Tanarul de 17 ani, suspectat de violarea unei femei de 71 de ani a fost identificat de politiști
2 octombrie 2022

ACCIDENT! O femeie de 30 de ani si un bebelus au ajuns la spital

La data de 30 septembrie a.c., ora 12:54, pe Drumul Național 1H, în localitatea Crișeni, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

Dim primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, o femeie, de 54 de ani, din Zalău, în timp conducea un autoturism, pe sectorul de drum sus-menționat, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, cu care a intrat in coliziune și l-a proiectat în autoturismul din față.
Al doilea autoturism era condus de un bărbat, de 31 de ani, din Zalău, iar cel de-al treilea, de un bărbat, de 29 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma evenimentului, o pasageră, de 30 de ani, din autovehiculul condus de bărbatul de 31 de ani, și bebelușul ( o fetiță) pe care îl ținea în brațe, au suferit leziuni ușoare, fiind transportați la o unitate medicală pentru investigații.

Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii accidentului. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.