Accident rutier între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău

Reînnoirea contractelor de închiriere a locului de parcare de reședință
6 martie 2024
Sălajul, gazdă a Adunării Generale a Rețelei Regionale de Tineret
6 martie 2024

Accident rutier între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău

La data de 6 martie a.c., la ora 12.31, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile sălăjene Șimleu Silvaniei și Nușfalău, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii rutieri s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Boghiș, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1 H, pe direcția Șimleu Silvaniei – Nușfalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, ar fi efectuat manevra de depășire a autoturismului care circula în fața sa, condus de un bărbat de 72 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, iar la revenirea pe sensul său de mers ar fi pierdut controlul direcției și ar fi acroșat autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani, ulterior lovind un cap de pod și răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, o femeie de 66 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *