Accident rutier la ieșire din localitatea Badon

25 iunie 2024, termenul limită de depunere a Formularului 177 – Cerere privind redirecționarea impozitului pe profit
21 iunie 2024
Vișin scos din rădăcini de furtuna în Lapusel
23 iunie 2024

Accident rutier la ieșire din localitatea Badon

La data de 22 iunie a.c., la ora 13.19, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 1 F, la ieșire din localitatea Badon, s-a produs un accident rutier în care este implicat un singur autoturism.

În urma accidentului rutier, trei persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Momentan, traficul rutier este restricționat, se circulă pe un singur sens.

Revenim cu detalii. – Poliția Sălaj

foto: Andreeas Ștefan Pop corepondent ZTV

Update:

La data de 22 iunie a.c., la ora 13.19, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 1 F, la ieșire din localitatea Badon, s-a produs un accident rutier în care este implicat un singur autoturism.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului iar din primele verificări efectuate a rezultat că, un bărbat de 76 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Badon – Zalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi acroșat un cap de pod, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului, precum și o femeie de 71 de ani și un bărbat de 75 de ani, ambii pasageri în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *