Accident mortal la 18 ani

Pompieri
Instruirea proiectanţilor şi arhitecţilor din judeţul Sălaj
22 martie 2009
prefectura
Trafic de persoane
24 martie 2009

Accident mortal la 18 ani

CrisanUn tanar de 18 ani din Zalau, a fost gasit fara suflare in scara blocului in care locuia. Baiatul se intorcea de la un majorat acasa dar din nefericire timpul s-a oprit prea devreme pentru el.
Circumstantele in care s-a petrecut acesta tragedie sunt deocamdata un mister, politistii aflati la fata locului neputand constata daca este vorba despre o sinucidere sau un accident. Tanarul locuia la etajul patru al blocului si se presupune ca ar fi cazut peste balustrada sau s-a aruncat.Vecinii povestesc ca au fost treziti din somn de o bubuitura puternica si ca atunci cand au vazut corpul baiatului au ramas fara cuvinte. Acestia sustin ca au verificat telefonul baiatului care era asezat in fata usii,impreuna cu o bratara iar cheile se aflau in iala da la usa. Se pare ca ultimul apel a fost efectuat catre 112. Nu se stie ce la impins pe tanar sa apeleze acest numar. La fata locului s-a deplasat si o salvare care in opinia vecinilor a ajuns mult prea tarziu, nemaiputand interveni pentru salavarea baiatului.

Vecin: Am auzit un zgomot si nu am stiut ce s-a intamplat.Nu ne-a venit, sa credem ochilor, ca baiatul asta era intins in fata usii noastre.Era un baiat linistit, respectos, nu bea alcool, un baiat model. Nu stiu, ce s-a putut intampla, de s-a ajuns aici.

Vecin: Am deschis usa, sa vedem ce s-a intamplat, nu ne-am gandit nici macar o secunda, ca este copilul vecinilor nostri.Un adevarat dezastru, nu avem cuvinte, parea un copil linistit, nu vad ce motive a avut sa recurga la acest gen.

Vecin: Am ramas socat, cand am vazut cheia in iala, telefonul si bratara aranjate langa usa si pe el la parter fara suflare.Nu am stiut, cum sa-i anunt parintii.Am sunat intre timp si la salvare dar au ajuns cu intarziere si nu au stiut ce sa faca mai intai sa puna mana pe targa sau pe trusa de prim ajutor.

Ambianta: Suntem cu toti socati, de acest incident neplacut. Ne-am cutremurat cand l-am vazut, avem si noi copii. NU intelegem ce s-a putut intampla a alunecat peste balustrada sau s-a aruncat el.Totul este un mister.

Cercetarile continua pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *