ACCIDENT. TREI TINERI AU AJUNS LA SPITAL

Producătorii agricoli autohtoni atestați vor putea să-și vândă produsele in Sălaj
8 noiembrie 2020
Noile restrictii adoptate la nivel national pentru combaterea pandemiei cauzate de coronavirus
9 noiembrie 2020

ACCIDENT. TREI TINERI AU AJUNS LA SPITAL

Trei tineri din Sălaj au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe carosabil.

La data de 8 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată, de către un bărbat, despre producerea unui accident de circulație în apropierea localității Tihău.

Ajunși la fața locului, polițiștii din Jibou au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, toți din județul Sălaj. Doi dintre aceștia au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, iar cel de-l treilea nu a putut fi testat, întrucât starea de sănătate nu i-a permis acest lucru. În cazul tânărului de 20 de ani a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celui de-al doilea, în vârstă de 23 de ani, s-a evidențiat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de tânărul de 23 de ani. Acesta, în timp ce se circula pe Drumul Comunal 25, în apropierea localității Tihău pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 20 de ani, rănirea ușoară a șoferului și a pasagerului de 35 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, dar și pentru administrarea întregului probatoriu în cauză. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *