Accidente de circulatie

Accident usor de circulatie
28 septembrie 2007
Nu reusesc sa darame blocul!
2 octombrie 2007

Accidente de circulatie

Politia Salaj   Accidente grave de circulaţie

  În data de 29.09.2007, orele 01.40, pe DC14, între localităţile Sălăţig şi Deja,  jud.Sălaj, P.Istvan  de 20 ani, din localitatea Deja, jud.Sălaj, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria ,,B” din anul 2007, eliberat de Autorităţile maghiare la data de 11.04.2007, conducând neatent autoturismul marca Dacia 1310 proprietate personală, încercând volumul …
 

… casetofonului, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul volanului răsturnându-se în afara părţii carosabile .
           În urma accidentului numitul P. Endre de 17 ani,  din localitatea Deja, judeţul Sălaj, pasager pe locul din dreapta faţă a decedat.
           Conducătorul auto cât şi pasagerul din dreapta faţă  nu aveau cuplate centurile de siguranţă.

În data de 30.09.2007, orele 10.00, pe DN 1 F, în localitatea  Ciumărna, jud. Sălaj, D.Mircea Ilie de 57 ani, din Zalău,  posesor al  permisului de conducere valabil pentru categoria B din anul 1992, eliberat de IPJ Sălaj, conducând autoturismul marca Mazda,  proprietate personală,  conducând neatent într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un parapet de beton aflat în afara părţii carosabile. In urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerei din autoturism.

Accidente uşoare

       În data de 28.09.2007, orele 19.00, în mun. Zalău, H. Mircea de 57 ani din Şimleu Silvaniei, jud. Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca FORD MONDEO proprietate personală, pe strada Lupului la intersecţie cu Bd. M. Viteazu nu a respectat semnificaţia indicatorului „CEDEAZĂ  TRECEREA” şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW PASAT condus regulamentar de către proprietar K.Oszkar de 20 ani din Bilghez, jud. Sălaj, care circula pe Bd. M. Viteazul. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a lui  H. Mircea.
   
          
           În data de 28.09.2007, orele 22.57 pe DE 81, între localităţile Sînmihaiu Almaşului şi Poarta Sălajului, jud. Sălaj, C.Grigore de 59 ani din Zalău, conducând autoturismul marca Skoda Octavia, datorită oboselii, a adormit la volan şi a părăsit partea carosabilă întrând în şanţul de pe marginea drumului, rănindu-se uşor.

Autoaccidentare 

       
În data de 28.09.2007, orele 17.47, pe DN 1F în localitatea Bocşa, jud. Sălaj, V.Liviu de 48 de ani din localitate, jud. Sălaj, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat pe un cal aparţinând unui consătean, după care a căzut pe carosabil, lovindu-se în zona capului.
         Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *