Acțiune a polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală în comuna Sălățig

SZILAGYI-LUKACS IBOLYA va fi condusă pe ultimul drum. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
17 noiembrie 2021
ASPECTE PRIVIND ATRIBUȚIILE BIROULUI PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR
17 noiembrie 2021

Acțiune a polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală în comuna Sălățig

Ieri, 16 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au organizat și desfășurat o acțiune în comuna Sălățig, pentru prevenirea răspândirii pandemiei și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În acțiune au fost angrenați 10 polițiști din cadrul secției și 2 specialiști ai Registrului Auto Român- Sălaj.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au retras 7 certificate de înmatriculare, 2 seturi de plăcuțe și au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere.

De asemenea, au fost aplicate peste 50 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 și a celor privind circulația pe drumurile publice.

Tot ieri, în urma investigațiilor de specialitate, polițiștii secției au identificat persoanele bănuite de comiterea furtului unei motopompe din curtea unei locuințe, situate în localitatea Noțig, comuna Sălățig.

Polițiștii au reținut în sarcina persoanelor bănuite, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 29 de ani, ambii din Jibou, faptul că, la data de 19 iunie a.c., ar fi pătruns în curtea unei locuințe, din localitatea Noțig, de unde ar fi sustras o motopompă, în valoare de 700 de lei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art.228 alin.1 din Codul penal. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *