ACȚIUNE DE PREVENIRE A RASPÂNDIRII SARS-CoV2

Modificarea datei de sustinere a probei de interviu la concursul de ocupare a functiei vacante de conducere șef poliție municipiu reședință la Poliția mun. Zalău
13 octombrie 2021
Șase drumuri județene și patru poduri, pregătite pentru finanțare prin Programul „Anghel Saligny”
14 octombrie 2021

ACȚIUNE DE PREVENIRE A RASPÂNDIRII SARS-CoV2

Având în vedere creșterea incidenței cazurilor de confirmate cu COVID-19, astăzi, 13 octombrie, polițiștii sălăjeni împreună cu polițiști locali și jandarmi au desfășurat o acțiune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, în municipiul Zalău.

Astfel, efectivele angrenate s-au deplasat în zonele cu trafic pietonal intens, respectiv în centru municipiului, piața agroalimentară, dar și la centrul comercial, unde au purtat discuții cu cetățenii, le-au adus la cunoștință noile reglementări în domeniu și le-au recomandat să respecte normele impuse de autorități, distanțarea fizică și să poarte masa de protecție.

Cu această ocazie, polițiștii au înmânat  și măști de protecție persoanelor.

În ultimele două zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău și cei ai secției arondate, în urma acțiunilor întreprinse, au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, pentru diferite încălcări ale normelor legale în vigoare.

Reamintim cetățenilor, că portul măștii de protecție devine obigatoriu în toate spațiile publice deschise, atunci când incidența cumulată în ultimele 14 zile depășește 6 la mia de locuitori.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *