Acțiune în care au fost cooptați polițiștii de la biroul silvic, pentru protecția animalelor, de la economic, luptători S.A.S. și jandarmi din cadrul I.J.J. Sălaj

PIETON ACCIDENTAT MORTAL ÎN NUȘFALĂU
22 noiembrie 2022
PROIECTIL NEEXPLODAT GĂSIT ÎN ZIMBOR
23 noiembrie 2022

Acțiune în care au fost cooptați polițiștii de la biroul silvic, pentru protecția animalelor, de la economic, luptători S.A.S. și jandarmi din cadrul I.J.J. Sălaj

ACȚIUNE CU EEFCTIVE MĂRITE ÎN ȘIMLEU SILVANIEI

În perioada 17-20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei și cei ai secțiilor arondate au desfășurat o acțiune în care au fost cooptați polițiștii de la biroul silvic, pentru protecția animalelor, de la economic, luptători S.A.S. și jandarmi din cadrul I.J.J. Sălaj.

Scopul acțiunii a fost asigurarea și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță, prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură antisocială în orașul Șimleu Silvaniei și pe toată întinderea celor trei secții arondate, respectiv Crasna, Nușfalău și Sărmășag.

Polițiștii au constatat 9 infracțiuni, din care 5 în flagrant delict, respectiv o conducere sub influența alcoolului, 2 conduceri fără permis și 2 furturi.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, respectiv 169. Totodată, au fost suspendate 11 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială au fost aplicate 20 de sancțiuni.

La legislația în domeniul silvic au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale și au fost confiscați aproape 60 de metri cubi de material lemnos, în valoare peste 14.000 de lei.

Polițiștii de la economic au aplicat 2 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.28/1999 și au confiscat 282 de lei numerar nefiscalizat.

În total au fost legitimate peste 400 de persoane și controlate în trafic peste 300 de vehicule.

Polițiștii au controlat 10 unități comerciale, 4 baruri/cluburi și 2 obiective asigurate cu pază.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de aproape 100.000 de lei

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură antisocială. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.