ACTIVITĂȚI PREVENTIVE PE DRUMURILE JUDEȚENE

Minivacanță în siguranță
13 august 2022
O persoană a fost rănită prin împușcare
13 august 2022

ACTIVITĂȚI PREVENTIVE PE DRUMURILE JUDEȚENE

Atât in 12 cât și în 13 august, polițiștii rutieri sălăjeni au desfășurat activități preventiv-informative împreună cu specialiștii Centrului Antidrog Sălaj, în scopul reducerii riscului rutier cauzat de consumul de droguri și de nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers.

Polițiștii au împărțit participanților la trafic materiale preventive și le-au oferit recomandări pentru a evita implicarea acestora în evenimente rutiere, generate de nepăstrarea distanței în mers, efectuarea de depășiri neregulamentare ori neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

 De asemenea, prevenirea și combaterea conducerii de autovehicule sub influența băututrilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, s-au numărat printre acitvitățile desfășurate de polițiști și specialiștii antidorg.

Reprezentanții Centrului Antidrog Sălaj a discutat cu participanții la trafic depsre riscurile la care se expund dacă consumă substanțe psihoactive și le-au oferit, mai ales celor mai tineri, alternative sănătoase de a-și petrece timpul liber.

Continuăm activitățile de prevenire și combatere și în această minivacanță prilejuită de sărbătoarea „Sfânta Maria”. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *