ADMITERE LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIŢIE – SESIUNEA OCTOMBRIE-DECEMBRIE 2022

POLIȚIȘTII BIROULUI RUTIER AU LĂSAT FĂRĂ PERMISE 20 DE CONDUCĂTORI AUTO
25 octombrie 2022
O femeie de 35 de ani a lovit o tânără de 14 ani
25 octombrie 2022

ADMITERE LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIŢIE – SESIUNEA OCTOMBRIE-DECEMBRIE 2022

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, cu sediul în Municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr.14, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

 Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate care au domiciliul sau reședința în județul Sălaj se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca și 240 de locuri la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”-Oradea.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@sj.politiaromana.ro, până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie a.c., doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, între orele 13:00 – 15:00,  de la Serviciul Resurse Umane, la  numărul de telefon 0260/661.285, interior 20119 sau 20117.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al  Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj- Secțiunea Carieră- Admitere  https://sj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.  – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.