ALCOOLUL UCIDE: 13 accidente de circulaţie grave, soldate cu un mort şi 13 răniţi grav

STATUL ITI DA 600 DE LEI DACA AI PANA IN 18 ANI, VEZI CARE SUNT CONDITIILE
9 ianuarie 2019
INFORMARE METEOROLOGICA
9 ianuarie 2019

ALCOOLUL UCIDE: 13 accidente de circulaţie grave, soldate cu un mort şi 13 răniţi grav

A bea la volan sau a conduce sub influența băuturilor alcoolice reprezintă o încălcare a legii, indiferent ce părere au unii despre

asta. Dacă conduceți cu alcoolemie peste limita legală, puteți face închisoare,  sau vă puteţi pierde slujba ori familia. Peste 100 de infracţiuni au fost constatate de poliţişti, pe linie de alcool, în anul 2018.

 

 

Conducerea în stare de ebrietate crește în mod dramatic probabilitatea de a ucide, de a lăsa cu sechele pentru toată viața, sau de a răni un alt partener de trafic sau pieton. A-ți forța norocul ziua sau noaptea târziu pe drumul spre casă sau de acasă la club, ori la prieteni, este un joc riscant.

 

Polițiștii sălăjeni sunt permanent la datorie și aveți mari șanse să fiți opriți și testați cu alcooltestul. Chiar dacă aveți norocul să nu fiți trași pe dreapta, riscați să faceți un accident, iar concluzia este că nu merită să fiți implicați în astfel de situații.

 

În anul 2018, pe linie de alcool, polițiștii rutieri au constatat 139 de infracțiuni și au aplicat 138 de sancțiuni contravenționale.

 

De asemenea, din cauza conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, pe raza judeţului Sălaj s-au produs 13 accidente de circulaţie grave, soldate cu un mort şi 13 răniţi grav.

 

Alege viaţa! Nu conduce dacă ai băut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =