Asigurarea ordinii publice la evenimente sportive

Bilete de tratament disponibile pentru seria 13
10 septembrie 2021
Marcaje noi în proximitatea școlilor și în centrul Șimleului!
10 septembrie 2021

Asigurarea ordinii publice la evenimente sportive

Sâmbătă, 11 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din municipiul Zalău, va avea loc meciul de handbal feminin dintre echipele H.C. Zalău și C.S.M. Slatina, partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii Florilor – MOL.

În aceeași zi, începând cu ora 17.00, pe Stadionul Municipal Zalău, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele S.C.M. Zalău și C.S. Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii a III-a.

Jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Vă informăm că în contextul epidemiologic actual, în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a spațiului.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare

Facem un apel către toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare fizică, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea lor și a celor dragi.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.