Atacat de porcul pe care il creste in gospodarie

Salajenii si-au rupt picioarele pe gheata
13 decembrie 2010
Eveniment caritabil pentru elevii proveniti din familii cu risc social
14 decembrie 2010

Atacat de porcul pe care il creste in gospodarie

Un barbat de 42 de ani din Zalau a ajuns la spitalul judetean din Zalau. Acesta a solicitat ajutorul medicilor dupa ce a fost muscat de una dintre animalele pe care le ingrijeste la curte. Nu este vorba de cainlele sau pisica acestuia cum am fost obisnuiti

la fiecare sfarsit de saptamana ale acestui an, ci de un porc. Pentru ca animalul a scapat din cotetul sau, barbatul a vrut sa il prinda si a inceput sa il alerge prin curte. Insa sansele a de pune mana pe animal s-au dovedit a fi mai mult inutile si in loc sa prinda porcul, s-a ales cu o muscatura destul de urata, care a avut nevoie de ingrijiri medicale. Astfel, acesta a suferit o amputatie traumatica la un deget de la mana dreapta dupa ce a fost muscat de porc.

Ortelecan Mariana, sociolog compartiment relatii publice: Nu intodeauna porcii sunt victime, asta a aflat un zalauan pe propria pilele sau mai bine zis mana dupa ce a fost muscat de un porc.A fost tratat la UPU Zalau insa nu a avut nevoie de internarea acestuia.


Medicii de la Urgente spun ca acesta este primul pacient din acest an care primeste ingrijiri medicale in urma muscaturii provocate de un porc. In urmatoarele zile se asteapta insa ca numarul acestora sa creasca in perioada sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *