ATENȚIE CONTROL PENTRU ALCOOL, PSIHOACTIVE ȘI VITEZA

Ne facem de ras si in Viena?
30 august 2022
A CIRCULAT CU 136 KM/H AVÂND PERMISUL DE CONDUCERE REȚINUT
30 august 2022

ATENȚIE CONTROL PENTRU ALCOOL, PSIHOACTIVE ȘI VITEZA

Astăzi, 30 august, în municipiul Zalău și localitățile învecinate, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune tip „Blitz” de prevenire și combatere a conducerii sub influența alcoolului, psihoactivelor și a excesului de viteză.

Polițiștii  Biroului Rutier Zalău, sprijiniți de colegii lor din cadrul Servicului Rutier Sălaj și Secției 1 Poliție Rurală Zalău au acționat în intervalul orar 07:30-09:30 și 10:30-13:30, în municipiul Zalău și localitățile Hereclean, Badon, dar și Crișeni.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatele 164 de șoferi, iar 2 dintre aceștia au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice.

Cinci conducători auto au rămas o perioadă fără permisele de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h și depășire neregulamentară.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal întrucât au depistat în trafic, pe Bulevadrul Mihai Viteazu, din Zalău, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chieșd, care nu poseda permis de conducere.

În total, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22 de mii de lei și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată.

Polițiștii vor continua acțiunile și în perioada următoare. Pentru un trafic rutier în siguranță, respectați legislația în vigoare! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.