ATENTIE LA BANCOMATE!

Acțiuni preventive ale polițiștilor sălăjeni, pentru o vacanță de vară în siguranță.
14 iulie 2023
Și-au însușit pe nedrept un card bancar, cu care au efectuat operațiuni financiare în mod fraudulos
14 iulie 2023

Recomandări preventive:
 Acordați atenție deosebită când efectuați retrageri de numerar de la bancomate! Asigurați-vă că există o distanță de siguranță, față de persoanele din jurul dumneavoastă! Asigurați-vă că ați intrat în posesia sumei pe care ați solicitat-o!
 Nu transmiteți nimănui codul PIN al cardului. De asemenea, nu păstrați codul pin în același loc cu cardul bancar! Nu scrieți niciodată codul PIN pe spatele cardului!
 Evitați să vă lăsați bunurile nesupravegheate, cu atât mai mult în zone aglomerate. Poziționați poșeta/geanta în față, de preferință cu deschiderea spre dumneavoastră!
 Ţine în permanenţă geanta/poşeta sau alte bunuri cum ar fi telefonul mobil în câmpul tău vizual. Atunci când eşti în locuri publice precum baruri sau restaurante, supermarket-uri, magazine din interiorul centrelor comerciale, nu le lăsa nesupravegheate! Ești responsabil de siguranța bunurilor tale!!!
 Nu purtați portofelul, banii, ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor
 Nu lăsați bunuri de valoare la vedere în mașină! Verificați dacă geamurile, portierele sunt închise și asigurate, atunci când autoturismul urmează să fie parcat într-un loc nesupravegheat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *