ATENȚIE! SE VA ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU APĂ

SFINȚIREA MONUMENTULUI EROILOR DIN MOIGRAD-POROLISSUM
11 noiembrie 2022
Noi, sălăjenii, cu toții, să-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace
11 noiembrie 2022

ATENȚIE! SE VA ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU APĂ

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE la rezervorul de apa potabila Ortelec si la reteaua de alimentare cu apa, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

DATA: MIERCURI 16.11.2022

Localitatea: Zalau

Strada/lista străzilor afectate: Porolissum, Sarmas, Veronica de Salaj, Romana, Gheorghe Pop de Basesti, Petru Dulfu, Ghioceilor, Branduselor, Crangului, Malinului, Gheorghe Sincai, Andrei Muresanu (de la nr. 25 in sus), Liliacului, Narciselor, Traian (de la intersectia cu str. Liliacului in sus), Rozelor, Margaretelor, Turturelelor, Cosbuc (de la intersectia cu Ioan Mango in sus), Tuser Teodor, Dunarii, Meteorologiei (de la statia meteo in sus), Torentului, Argesului, Dumbrava si cartier Ortelec integral.

Interval orar afectare furnizare serviciu: 16.11.2022 ora 22.00 pana in 17.11.2022 ora 18.00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrări PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email relatiiclienti.sj@casomes.ro sau prin sms la nr. 0738108492, numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

Mulțumim pentru înțelegere!

SERVICIUL CLIENTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.